Facebook Pixel

Dit zijn de 3 beste brandblussers voor thuis

Hoewel het niet verplicht is om thuis een brandblusser te hebben, is het wel sterk aan te raden. U hoopt de brandblusser nooit nodig te hebben, maar mocht het toch nodig zijn, dan bent u blij dat u er eentje hebt. Er zijn veel verschillende brandblussers verkrijgbaar. Wilt u graag een brandblusser kopen, maar twijfelt u over welke brandblusser het meest geschikt is voor bij u thuis? We helpen u graag kiezen. Daarom hebben we 3 van de beste brandblussers voor thuis voor u op een rijtje gezet.

Let op de juiste brandklasse

Bij het kiezen van de juiste brandblusser voor thuis is het belangrijk om te letten op de brandklasse van de brandblusser. Met de letters A, B, C, D en F worden verschillende soorten branden aangeduid. Hierdoor is direct duidelijk voor welke type branden de brandblusser geschikt is. Voor thuis zoekt u een brandblusser met sowieso klasse A en B. A staat voor vaste stoffen, zoals meubels, gordijnen en papier. B wijst op vloeibare stoffen, zoals benzine en aceton. Wilt u de brandblusser ook in de keuken gebruiken? Kies dan voor een brandblusser met klasse A, B én F. Klasse F wijst er namelijk op dat de brandblusser ook geschikt is voor vet, zoals bakolie en frituurvet.

Klein, handzaam en met houder: Feyenoord Sprayblusser

De Feyenoord Sprayblusser is de perfect brandblusser voor in huis. De blusser heeft een inhoud van 750 milliliter en is handzaam in gebruik. Deze Sprayblusser heeft brandklasse A-B-F, waardoor deze overal in huis gebruikt kan worden. Ook in bijvoorbeeld de auto is deze brandblusser ideaal. Omdat de brandblusser met schuim werkt, is het ook naderhand eenvoudig op te ruimen. Deze goede brandblusser voor thuis wordt bovendien geleverd inclusief houder, waardoor u de Feyenoord Sprayblusser eenvoudig opbergt.

Eenvoudige bediening: Prymos Universeel

Tijdens een brand wilt u niet moeten nadenken over de bediening van de brandblusser. Dat maakt deze Prymos Universeel brandblusser een van de beste brandblussers voor thuis. De Prymos Universeel werkt namelijk net als een spuitbus. Hierdoor is de brandblusser voor iedereen eenvoudig te gebruiken. De universele brandblusser is geschikt voor brandklasse A-B-F en kan dus overal in huis ingezet worden. Bovendien is de sprayvloeistof eenvoudig te reinigen, milieuvriendelijk en voor 99% biologisch afbreekbaar.

Een klassieke brandblusser: Excellent Sproeischuimblusser

Zoekt u een klassieke brandblusser waarmee u brandklasse A en B branden kunt blussen? Dan is de Excellent Sproeischuimblusser van 6 liter een goede keuze. Deze brandblusser heeft een handige ophangbeugel en is voorzien van een manometer. Hiermee ziet u direct of de brandblusser nog voldoende onder druk staat.

Hulp nodig bij het bestellen van de beste brandblusser voor thuis?

Twijfelt u nog over welke brandblusser voor thuis voor u de beste keuze is of heeft een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder, zodat ook uw huis een stukje veiliger wordt.