Facebook Pixel

Klantenservice

Geen nood aan de man!

Brandblusser XL luistert graag naar uw vragen of suggesties! Heeft u die? Neem dan contact met ons op. Wij zullen hierop zo spoedig mogelijk reageren. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld van de meest voorkomende vragen. Mist u een vraag of klopt er iets niet? Neem dan contact op.

Beeld

Meest Gestelde Vragen

Wel zo makkelijk!

Voorradige artikelen verzenden wij ten alle tijden met 1-2 werkdagen. Producten welke een langere levertijd hebben vermelden wij bij het product. Mocht het iets uitlopen dan houden wij u hiervan op de hoogte!

Bij Brandblusser XL hanteren wij € 9,50 verzendkosten voor orders onder de € 75,-. Boven de € 75,- is het verzenden volledig gratis! Dat is mooi meegenomen! 

Wij werken samen met PostNL! 

U kunt ons tijdens werkdagen bereiken van 08:00 tot 17:00! Heeft u spoed? Bel ons voor een sneller antwoord.

Oei! Dat is niet de bedoeling. Normaliter worden de track-and-trace links gestuurd vanuit ons systeem. Het is een bekend probleem dat onze mails helaas nog in de spam of ongewenst map komen. Mocht hij daar ook niet in zitten, dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Ons excuus! Het kan zijn dat de factuur mist bij de verpakking. Ook al doen wij dit zorgvuldig, het kan wel eens gebeuren dat deze is vergeten. Nogmaals ons excuus hiervoor! Zodra dit het geval is kunt u ons mailen of bellen. Wij zorgen ervoor dat de factuur via mail of post verzonden wordt.

Contact / offerte formulier

Onze service blust elk brandje