Facebook Pixel

AED + Accessoires

Het is belangrijk om AED te kopen. Een AED op het juiste moment en op de juiste plek kan levens redden. Wilt u een AED kopen, bijvoorbeeld voor in de buurt of in uw eigen pand? Bekijk het assortiment zorgvuldig geselecteerde AED apparaten en schaf een AED aan.

Aed apparaat kopen? Eerste hulp bij onderdelen

Wat is een AED apparaat?

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) wordt ingezet op het moment dat iemand een hartritmestoornis of een hartaanval heeft. Een AED apparaat geeft een elektrische schok af aan het hart. Op deze manier defibrilleert een AED het hart in het geval van een hartstilstand en wordt het normale hartritme herpakt. De AED apparaten in onze webshop zijn draagbare defibrillators en onmisbare BHV-EHBO materialen waarmee u minuten kunt besparen en levens kunt redden. Het is dus van belang om een AED te kopen om levens mee te redden.

AED kopen? Let hierop

Wanneer u een AED apparaat wilt kopen zijn er een aantal vragen van belang. Waar zal de defibrillator geplaatst worden? Wat zijn externe omgevingsfactoren op de plaats waar het AED apparaat gehangen zal worden? Voordat u een defibrillator aanschaft is het ook belangrijk om de technische specificaties van de te kopen defibrillator te bestuderen. Zo dient er rekening gehouden te worden met de schokenergie, de meetnauwkeurigheid en bijvoorbeeld de reanimatiefeedback.

Waar plaatst u een AED apparaat?

Een AED kopen kan zowel voor plaatsing buiten als binnen. Het kopen van een defibrillator voor externe plaatsing gaat vaak gepaard met de aanschaf van een AED muurkast die de defibrillator beschermt tegen de weersomstandigheden. Een woonwijk waar voldoende AED’s zijn geplaatst wordt ook wel een 6-minuten zone genoemd: in het geval van een hartstilstand wordt er binnen 6 minuten 112 gebeld en wordt het slachtoffer door middel van een defibrillator ondersteund. Echter zijn in veel wijken nog onvoldoende AED apparaten aanwezig. Dit is een reden om zelf een defibrillator te kopen. Daarnaast is het in sommige situaties ook aan te raden om een AED te kopen voor thuis. Wilt u andere EHBO & BHV materialen kopen? Bekijk ons assortiment!

Een defibrillator kopen bij Brandblusser XL

De AED van Brandblusser XL zijn eenvoudig en makkelijk in gebruik, uitgerust e-cube Biphasic technologie en beschikken over diverse pads (voor volwassenen en voor kinderen). Daarnaast zijn er diverse modi geïntegreerd in de defibrillators die u in de webshop kunt kopen, zoals een speciale kindermodus. Ook zijn de AED apparaten uitgerust met een CU-EX1 software systeem voor vlotte communicatie met behulp van een lrDA of SD kaart (multi-event opname). Benieuwd naar welke AED apparaten we in ons assortiment hebben? 

Wilt u een AED kopen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze defibrillators of wordt u graag ondersteund bij het kopen van een geschikte AED? Neem eenvoudig contact op en onze experts staan u graag te woord.