Facebook Pixel

Brandblussers

Het kopen van een brandblusser is onvermijdelijk als u de veiligheid van de omgeving wilt garanderen. Daarom is het bezitten van brandblussers verplicht gesteld voor uw bedrijf. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod brandblussers. Bij Brandblusser XL staan we erop om onze rijke ervaring op het gebied van brandveiligheid met u te delen. 

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Brandblussers kopen?
Onze ervaring helpt u met zoeken naar brandblussers!

Onze brandblussers

Wij hebben alleen de beste brandblussers voor u geselecteerd, waardoor u altijd een kwalitatief hoogwaardige brandblusser bestelt. Ons zeer grote assortiment zorgt ervoor dat u in iedere situatie de juiste brandpreventie middelen tot uw beschikking heeft. U kunt alle brandblussers bestellen, variërend van poederblussers tot aan CO2 brandblussers. Het is belangrijk om de juiste brandblusser te kiezen, afhankelijk van de brandklasse en de specifieke vereisten van uw locatie, of het nu uw huis, auto, boot, camper of caravan is. Al onze brandblussers zijn voorzien van rijkstypekeurmerk, montagebeugel en controlesticker en hebben een levensduur van 20 jaar hebben.  Daarbij verzorgen we het jaarlijkse onderhoud van uw brandblussers om de hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen!  

Rijkstypekeurmerk brandblussers

In Nederland is het rijkstypekeurmerk een verplichte certificering voor brandblussers, wat garandeert dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bij Brandblusser XL worden al onze brandblussers geleverd met dit keurmerk, een montagebeugel en een controlesticker. Daarnaast bieden we een levensduur van 20 jaar op onze brandblussers, met jaarlijks onderhoud door een NCP erkend onderhoudsbedrijf, om de efficiëntie en effectiviteit te waarborgen.

Koop de juiste brandblusser

Of u nu een brandblusser koopt voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik, het is van vitaal belang om de juiste keuze te maken. Onze bijna 50 jaar ervaring in brandpreventie stelt ons in staat om deskundig advies te geven en u te helpen bij het vinden en kopen van de perfecte brandblusser voor uw behoeften. Ons doel is niet alleen om uw pand brandveilig te maken, maar ook om een gevoel van veiligheid te creëren voor iedereen die er binnenkomt.

Eenvoudig en snel brandblussers bestellen

Een brandblusser kopen doe je bij Brandblusser XL. Via onze webshop kunt u namelijk eenvoudig brandblussers online bestellen. Wij vinden het belangrijk dat u op ieder moment voorzien kan worden van nieuwe brandveiligheidsmiddelen. Om die reden leveren wij onze producten zo snel mogelijk. Veiligheid boven al!

Brandblussers onderhoud

Om de kwaliteit van uw brandblussers te garanderen worden uw brandblussers jaarlijks onderhouden door een NCP erkend onderhoudsbedrijf in brandblusmiddelen en preventie artikelen. Met dank aan deze brandveiligheids-certificering tonen wij aan uw brandblussers efficiënt en effectief te onderhouden. 

Brandblussers kopen in de aanbieding

Om u zo goed mogelijk te helpen zoeken wij dagelijks naar de perfecte match tussen prijs en kwaliteit. We behandelen uw aanvraag met beleid en zoeken naar de beste aanbiedingen op maat. Zo krijgt u bij zowel grote als minder grote brandblusser bestellingen altijd de beste aanbiedingen. Alles voor een veilige omgeving!

Vragen of advies voor het bestellen van de juiste brandblusser

Heeft u vragen over het kopen van een van onze brandblussers en brandweermateriaal of wordt u graag ondersteund in de zoektocht naar uw brandblusser? Neem eenvoudig contact op en onze experts staan u graag te woord.