Facebook Pixel

Brandblussers

Het aanschaffen van een brandblusser is onvermijdelijk als u de veiligheid van de omgeving wilt garanderen. Daarom is het bezitten van brandblussers verplicht gesteld voor uw bedrijf. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod brandblussers. Bij Brandblusser XL staan we erop om onze rijke ervaring op het gebied van brandveiligheid met u te delen. 

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mobiak Poederblusser - 2 Kilogram (Engels)
  Merk: Mobiak
  Brandklasse: A-B-C
  Status: Tijdelijk Uitverkocht
  € 24,50 € 29,65
 2. Mobiak Poederblusser - 6 Kilogram (Engels)
  Merk: Mobiak
  Brandklasse: A-B-C
  Status: Direct leverbaar
  € 41,00 € 49,61
 3. Lithium Gelblusser - 6 Liter
  Merk: Jockel
  Brandklasse: A
  Status: Direct leverbaar
  € 111,56 € 134,99
  Aanbieding
 4. ECOFEX Poederblusser - 6 Kilogram
  Merk: ECOFEX
  Brandklasse: A-B-C
  Status: Direct leverbaar
  € 60,00 € 72,60
 5. Feyenoord Sprayblusser + Houder
  Merk: Feyenoord
  Brandklasse: A-B-F
  Status: Tijdelijk Uitverkocht
  € 23,00 € 27,83
 6. Vetblusser - 6 liter (A-B-F, Vorstvrij)
  Merk: Excellent
  Brandklasse: A-B-F
  Status: Direct leverbaar
  € 91,77 € 111,04
 7. Schuimwagen 50 Liter AFFF
  € 650,00 € 786,50
 8. Poederwagen - 50 Kilogram
  € 420,00 € 508,20
 9. ANAF Poederblusser - 6 Kilogram
  Merk: ANAF
  Brandklasse: A-B-C
  Status: Tijdelijk Uitverkocht
  € 34,71 € 42,00
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Brandblussers kopen?
Onze ervaring helpt u met zoeken naar brandblussers!

Onze brandblussers

Wij hebben alleen de beste brandblussers voor u geselecteerd, waardoor u altijd een kwalitatief hoogwaardige brandblusser aanschaft. Ons zeer grote assortiment zorgt ervoor dat u in iedere situatie de juiste brandpreventie middelen tot uw beschikking heeft. U kunt alle brandblussers bestellen, variërend van poederblussers tot aan CO2 brandblussers. De brandblussers zijn voorzien van rijkstypekeurmerk, montagebeugel en controlesticker. Wij garanderen u dat de brandblussers een levensduur van 20 jaar hebben. Daarbij verzorgen we het jaarlijkse onderhoud van uw brandblussers om de hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen! 

Vind de juiste brandblusser

Wij begrijpen dat u bij het aanschaffen van brandblussers direct de juiste keuze wilt maken. Helaas is dat niet altijd even makkelijk omdat de brandblussers verschillen in effectiviteit en in toepasbaarheid per brandblusser. Daarom staan wij erop om onze rijke ervaring op het gebied van brandveiligheid met u te delen. Brandblusser XL heeft inmiddels bijna 50 jaar ervaring op het gebied van brandpreventie, waarmee we u kunnen voorzien van deskundig advies. Ons doel hierbij is om uw pand brandveilig te stellen en een gevoel van veiligheid te creëren.

Eenvoudig en snel bestellen

Een brandblusser kopen doe je bij Brandblusser XL. Via onze webshop kunt u namelijk eenvoudig brandblussers online bestellen. Wij vinden het belangrijk dat u op ieder moment voorzien kan worden van nieuwe brandveiligheidsmiddelen. Om die reden leveren wij onze producten zo snel mogelijk. Veiligheid boven al!

Brandblussers onderhoud

Om de kwaliteit van uw brandblussers te garanderen worden uw brandblussers jaarlijks onderhouden door een NCP erkend onderhoudsbedrijf in brandblusmiddelen en preventie artikelen. Met dank aan deze brandveiligheids-certificering tonen wij aan uw brandblussers efficiënt en effectief te onderhouden. 

Brandblusser aanbiedingen

Om u zo goed mogelijk te helpen zoeken wij dagelijks naar de perfecte match tussen prijs en kwaliteit. We behandelen uw aanvraag met beleid en zoeken naar de beste aanbiedingen op maat. Zo krijgt u bij zowel grote als minder grote altijd de beste aanbiedingen. Alles voor een veilige omgeving!

 

Vragen of advies?

Heeft u vragen over onze brandblussers of wordt u graag ondersteunt in de zoektocht naar uw brandblussers? Neem eenvoudig contact op en onze experts staan u graag te woord.