Facebook Pixel

Brandslanghaspel Onderdelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Brandslanghaspel onderdelen kopen? Bestel nu bij Brandblusser XL!

Brandhaspel onderdelen

Heeft U Brandhaspel onderdelen nodig om uw brandslang weer in orde en brandveilig te maken of wenst u enkele onderdelen extra te hebben? Wij bieden u online diverse soorten straalpijpen aan en KIWA goedgekeurde haspelslangen. De haspelslangen zijn geribd om overmatige slijtage te voorkomen daarnaast voldoen ze aan de EN 694 norm. Zoekt u naar en 19mm slang, ook wel ¾” maat, met een lengte van 20 meter, 25 meter of 30 meter? Wij bieden U verschillende varianten aan die beschikbaar zijn voor de diverse brandhaspels. Met de reserve onderdelen is het vrij eenvoudig om zelf het brandhaspel in orde te kunnen maken. Een brandslanghaspel repareren is met de juiste onderdelen geen lastige klus U kunt veel geld besparen.

Haspelslang en straalpijp

Zoekt u specifiek naar een haspelslang? Het is voor een brandhaspel onderdeel een belangrijk item. U moet erop letten dat brandslangen KIWA gekeurd zijn en voldoen aan de EN 694 norm. Een degelijke haspelslang mag na installatie vol met water blijven staan en hoeft niet te drogen na gebruik. Een rubberen KIWA gekeurde haspelslang is makkelijk te reinigen. Een haspelslang bestaat niet alleen uit rubber maar is tevens voorzien van een inwendige versteviging gemaakt uit synthetisch textiel. Een KIWA goedgekeurde haspelslang gaat weer jaren mee U kunt dus rekenen op een lange levensduur. Brandhaspel onderdelen dienen goed van kwaliteit te zijn hierdoor is een lange levensduur gewaarborgd.

Wij maken het u eenvoudig om brandhaspel onderdelen online te kopen. Zo kunt U natuurlijk ook de verschillende soorten straalpijpen bij ons bestellen, zowel de EURO straalpijp als de Kogelstraalpijp hebben wij ruimschoots op voorraad. Wanneer u hulp wilt bij het online bestellen laat het ons weten, we helpen u graag met uw brandhaspel onderdelen.

Brandhaspel onderdelen kopen

De brandhaspel onderdelen eenvoudig online kopen is niet moeilijk U bespaart een hoop tijd en geld, de prijs is altijd scherp. Met de verschillende brandhaspel onderdelen zorgt U er zelf voor dat U eenvoudig en voordelig weer een goed werkend brandhaspel heeft. Wij leveren alleen brandhaspel onderdelen van de beste kwaliteit voor jarenlang gebruiksgemak. Na een online bestelling versturen we de brandhaspel onderdelen direct, uw verzending wordt verpakt en gereed gemaakt zodat U snel weer verder kan. 

Heeft u vragen over onze brandslaghaspel onderdelen of wordt u graag ondersteunt in de zoektocht naar een brandblusser? Onze experts staan u graag te woord.