Facebook Pixel

Brandblusser Onderdelen

Om de brandveiligheid te bevorderen is het belangrijk om brandblussers op een logistiek logische plek te plaatsen. Bekijk daarom het assortiment ophangbeugels voor brandblussers.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Brandblusser onderdelen nodig? | Brandblusser XL!

Waarom een beugel voor brandblussers?

Wanneer er brand uitbreekt, kunnen mensen in paniek raken. Zeker in panden en gebouwen waar veel mensen bijeen zijn, is het belangrijk dat een brandblusser op een handige plek opgehangen wordt. Denk hierbij aan ophangbeugels voor brandblussers langs vluchtroutes, vlakbij uitgangen en trappen. Daarnaast zijn er wettelijk regels verbonden aan de montage van brandblusser ophangbeugels. De beugel moet op een duidelijk zichtbare plaats gemonteerd worden en blusmiddelen dienen gelijkmatig over de beschikbaar ruimte te worden verspreid zodat de maximale loopafstand naar een blusmiddel niet meer dan 20 meter bedraagt. Daarnaast dienen blusmiddelen zoals brandblusser muurbeugels met de juiste pictogrammen aangeduid worden.

Wat is de juiste ophanghoogte van een brandblusser beugel?

Mensen kunnen het gewicht van een blustoestel gemakkelijk onderschatten. Om ongelukken te voorkomen, worden brandblusser montagebeugels voor zwaardere blustoestellen dichter bij de grond gehangen. Zo worden muurbeugels voor brandblussers van 5kg/L of zwaarder op maximaal een meter van de grond geplaatst terwijl de muurbeugel brandblusser van minder dan 5kg op maximaal 1,5 meter van de ondergrond kan worden opgehangen. Een brandblusser beugel moet ook goed bereikbaar zijn. BrandblusserXL adviseert daarom een ophangbeugel brandblusser nooit achter een deur of achter een ander obstakel.

Soorten brandblusser ophangbeugels in het assortiment

Brandblussers worden standaard inclusief ophangbeugels geleverd maar deze kunnen breken of incompleet zijn en daarom heeft BrandblusserXL een ruim assortiment brandblusser beugels beschikbaar. De diverse blusmiddelen op de markt vragen op specifieke ophangbeugels. Zo zijn er speciale brandblusser ophanghaken voor schuimblussers en voor poederblussers. Ook voor de CO2 blussers zijn er brandblusserbeugels verkrijgbaar. Sommige muurbeugels zijn uitgerust met extra opties, bijvoorbeeld een draagriem of holsterhouder waarmee iemand de brandblusserbeugel tevens eenvoudig mee kan nemen tijdens een brand. De collectie brandblusser muurbeugels bevat ook opvallende glow in the dark sprayblusser ophangbeugels.

Ophangbeugels voor brandblussers bestelt u eenvoudig online

Ophangbeugels voor brandblussers bevorderen niet alleen de brandveiligheid doordat blusmiddelen sneller en eenvoudiger beschikbaar zijn. De brandblusser beugels beschermen de blustoestellen ook tegen schade. [Een aantal brandblusser montagebeugels beschermen de blussers tegen frontale aanrijdingen en stoten. Bent u op zoek naar een geschikte muurbeugel brandblusser of naar brandblusser ophangbeugels voor in voertuigen? Een brandblusser beugel is zo besteld.

In het geval van vragen over brandblusser muurmontage of brandblussers kopen kunt u contact opnemen met het team van BrandblusserXL. Wij vinden brandveiligheid het allerbelangrijkste en helpen u graag om veiligheid te waarborgen.