Facebook Pixel

Pleisters

Op zoek naar EHBO pleisters? Ontdek onze uitgebreide selectie aan EHBO pleisters. Krijg gemoedsrust met hoogwaardige producten en benodigdheden voor noodsituaties. Pleisters kopen? Koop vandaag nog uw EHBO pleisters bij Brandblusser XL!

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
EHBO pleisters kopen? Ontdek ons assortiment aan EHBO pleisters.

Verschillende soorten pleisters

Pleisters zijn een essentieel onderdeel van elke EHBO-kit. Ze helpen bij het beschermen van wonden en bevorderen het genezingsproces. Er zijn verschillende soorten pleisters beschikbaar, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen.

Hansaplast pleisters  is een bekend merk dat een uitgebreid assortiment pleisters biedt. Hansaplast pleisters staan bekend om hun kwaliteit en effectiviteit. Een van de populaire varianten zijn de lange pleisters. Deze pleisters zijn ideaal voor het bedekken van langere snijwonden of schaafwonden. Ze bieden een betrouwbare bescherming en voorkomen dat vuil en bacteriën de wond binnendringen. 

Wilt u andere EHBO & BHV materialen kopen? Bekijk ons assortiment!

Het verwijderen van pleisters zonder pijn

Het verwijderen van een pleister kan soms ongemakkelijk zijn, vooral als deze stevig aan de huid kleeft. Er zijn echter enkele eenvoudige stappen die u kunt volgen om het verwijderen van de pleister minder pijnlijk te maken.

Om een pleister gemakkelijk te verwijderen, kunt u de pleister langzaam en gelijkmatig van de huid af trekken, in de richting van de haargroei. Probeer niet te snel te trekken, omdat dit de huid kan irriteren. Als de pleister erg vastzit, kunt u wat warm water op de pleister aanbrengen om de lijm zachter te maken, waardoor het makkelijker loslaat.

Verschillende soorten pleisters bij Brandblusser XL

Er zijn verschillende soorten pleisters beschikbaar, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Daarom biedt Brandblusser XL verschillende soorten pleisters aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een pleisterdispenser, die ideaal is voor gebruik. Met dit type kun je namelijk lange pleisters afknippen. Je kan met onze pleisterdispenser zelf de lengte van de pleister bepalen. Daarnaast bieden we ook Hansaplast pleisters aan. 

EHBO pleisters kopen? Brandblusser XL heeft het voor u

Pleisters zijn een essentieel onderdeel van een EHBO-kit. Ontdek de beste EHBO pleisters! Bij ons vind u een breed assortiment aan hoogwaardige EHBO pleisters die geschikt zijn voor allerlei wonden. EHBO-pleisters zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen. 

Zorg dat u altijd goed voorbereid bent en koop vandaag nog uw EHBO-pleisters! Klik hier om ons volledige assortiment te bekijken.