Facebook Pixel

Automatische Brandblussers

Automatische brandblussers zijn een belangrijk onderdeel van een optimaal brandveiligheidssysteem voor in uw bedrijfspand. Bij Brandblusser XL vindt u een ruim assortiment automatische brandblussers. Zorg voor een veilige werkomgeving! 

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Automatische brandblusser kopen? | Brandblusser XL!

Hoe werkt een automatische brandblusser?

Automatische brandblussers werken erg simpel. Een automatische brandblusser staat altijd onder druk en is in veel gevallen voorzien van een sprinklerkop. Deze heeft een hittegevoelig element dat reageert op de warmte van de brand. Wanneer de temperatuur te hoog is, knapt het glaasje en komt er blusmiddel vrij. Het blusmiddel van de automatische brandblusser zorgt ervoor dat de brand meteen in de beginfase kan worden geblust, om zo eventuele schade te beperken.

Onze automatische brandblussers

Wij hebben de beste automatische brandblussers voor u geselecteerd, waardoor u altijd een kwalitatief hoogwaardige automatische brandblusser aanschaft. Ons assortiment zorgt ervoor dat u in iedere situatie de juiste brandpreventie middelen tot uw beschikking heeft. Zo hebben wij onder andere de Fire Knock Out automatische brandblusser in ons assortiment. Wij garanderen u dat de automatische brandblussers een levensduur van 20 jaar hebben. Daarbij verzorgen we het jaarlijkse onderhoud van uw automatische brandblusser om de hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen!

Toepassingen

Automatische brandblussers worden opgehangen daar waar er een wezenlijke kans op brand bestaat. Wanneer een bedrijfspand een van de volgende componenten bevat, is het aan te raden om een automatische brandblusser aan te schaffen. 

 • Serverracks                                                              
 • Patchkasten
 • PLC kasten                                                                
 • Schakelkasten
 • Besturingskasten                                                     
 • Meterkasten
 • UPS systemen                                                          
 • Productiemachines
 • Acculaadstations                                                 
 • Spanning verdeelkasten
 • Motorruimten van boten en voertuigen

Vind de juiste (automatische) brandblusser

Wij begrijpen dat u bij het kopen van brandblussers meteen de juiste keuze wilt maken. Helaas is dat niet altijd even makkelijk, daarom staan wij erop om onze rijke ervaring op het gebied van brandveiligheid met u te delen. Brandblusser XL heeft inmiddels bijna 50 jaar ervaring op het gebied van brandpreventie, waarmee we u kunnen voorzien van deskundig advies. Ons doel hierbij is om uw pand brandveilig te stellen en een gevoel van veiligheid te creëren.

Eenvoudig en snel te bestellen

Een automatische brandblusser koopt u bij Brandblusser XL. Via onze webshop kunt u eenvoudig automatische brandblussers online bestellen. Wij vinden het belangrijk dat u op ieder moment voorzien kan worden van nieuwe brandveiligheidsmiddelen. Om die reden leveren wij onze producten zo snel mogelijk.

Vragen of advies?

Heeft u vragen over automatische brandblussers of wordt u graag ondersteunt in de zoektocht naar een automatische brandblusser? Neem dan contact op, onze experts staan u graag te woord.