Facebook Pixel

BW Clip4 - Multi gasdetector

De BW Clip4 multi gasdetector is de nieuwste aanwinst in de BW Clip familie. Deze innovatieve multi gasmeter heeft unieke eigenschappen zoals: Altijd Aan functie, nooit meer opladen, geen batterij of sensor vervanging en daarom minder rompslomp! Zet het apparaat aan en het werkt continu! Direct na het aanzetten blijft de multimeter aan voor 2 jaar. Na 2 jaar kunt u de meter weggooien. Uiteraard recyclebaar!

  • Multi-gas (O2, LEL, H2S, CO).
  • Geen calibratie of vervanging nodig. (2 jaar levensduur)
  • 233 gram en bruikbaar tussen -20 tot + 50 graden celsius
  • Inclusief roestvrij stalen bevestigingsclip
  • Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.
  • Erkend BW/Honeywell keuringsstation.
  • Gratis verzonden boven de € 75,-
Merk: Honeywell / BW
Materiaal:
Status: Direct leverbaar
€ 842,00 € 1.018,82
Productspecificaties

Wanneer je je handen vol hebt, heb je probleemloze gasdetectie nodig waar je op kunt vertrouwen: de Honeywell BW™ Clip4 4-gasdetector. Draagbare, eenvoudige multigasdetectie die altijd aan staat. Niet opladen, geen batterijen vervangen en geen gedoe. Eenvoud en lage totale eigendomskosten gegarandeerd door de kwaliteit van Honeywell en ondersteund door een compleet technologisch ecosysteem. Wanneer u de Honeywell BW™ Clip4 bevestigt, weet u dat u goed zit.

Wanneer de Honeywell BW™ Clip4 eenmaal is geactiveerd, blijft deze altijd aan. De Honeywell BW™ Clip4 is eenvoudig te dragen en te gebruiken. Verlaag uw onderhoudskosten: de BW Clip4 gaat twee jaar lang mee zonder op te laden en zonder dat u de sensor of batterij hoeft te vervangen. U hoeft alleen maar uw nieuwe detector aan te zetten en na twee jaar te vervangen door een nieuwe.

 

Certificaten en approvals:

Classified CLUS - Class I, DIV.1, Gr. A, B, C, D & Class 1, Zone 0, Group IIC
ATEX: II 1G, Ex ia IIC T4 Ga
IECEX: Ex ia IIC T4 Ga
ABS ( American Bureau of Shipping)
CE: European Conformity
IP Rating: IP 66/67

Meer informatie
Artikelnummer BWCLIP4
Levertijd Direct leverbaar
Merk Honeywell / BW