Facebook Pixel

BW Ultra - Multigas Detector

De Honeywell BW ™ Ultra is de nieuwste vijfgasdetector van Honeywell! De BW Ultra is speciaal ontworpen voor het bemonsteren en bewaken van besloten ruimtes, voor en na het binnenkomen. Het profiteert van ongeëvenaarde en de laatste sensortechnologie, zichtbaarheid op gasmetingen, comfort en connectiviteit - zelfs in de meest extreme werkomstandigheden. De BW Ultra detecteert tegelijkertijd de vier gassen die u moet bewaken in krappe ruimtes. Bovendien is er een vijfde sensor voor het gas van uw keuze. Inclusief bluetooth verbinding voor snelle uitlezing. De sensors hebben een leeftijd van 5 jaar.

  • Multi-gas (O2, LEL, H2S, CO, VOC/PID).
  • Groot scherm voor een eenvoudige werking.
  • De nieuwe 1-serie sensor voor verbeterde betrouwbaarheid.
  • Honeywell TouchConnect ™ -technologie voor snel instrumentbeheer
  • Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.
  • Erkend BW/Honeywell keuringsstation.
  • Gratis verzonden boven de €75,-
Merk: Honeywell / BW
Materiaal:
Status: Direct leverbaar
€ 2.584,00 € 3.126,64
Productspecificaties

e Honeywell BW ™ Ultra is een draagbare vijfgassendetector die speciaal is ontworpen voor het bemonsteren en bewaken van besloten ruimtes. Het is de eerste gasdetector op de markt met de 1-serie sensor, met snelle respons, betrouwbare prestaties en een lange levensduur, zelfs in de meest extreme omgevingen. Dat betekent een hoge nauwkeurigheid en lagere kosten.

In tegenstelling tot gasdetectoren die u draagt, is de Honeywell BW ™ Ultra een detector die u vasthoudt terwijl u de lucht in een afgesloten ruimte bemonstert. Daarom hebben we de Honeywell BW ™ Ultra ontworpen om in de vorm van uw hand te passen - met een comfortabel gewicht en een slanker profiel dan andere vijfgasdetectoren - om vermoeidheid tot een minimum te beperken en de productiviteit te verhogen.

Bovendien heeft het een bediening met één knop en een eenvoudige ervaring die u van Honeywell-detectoren mag verwachten. En als u de Honeywell BW ™ Ultra toch moet dragen terwijl u in een beperkte ruimte navigeert, beweegt de detector mee - met een interne pomp en geen haken en ogen.

De Honeywell BW ™ Ultra voldoet volledig aan alle geldende veiligheidsvoorschriften door de vijf gassen te detecteren voor extra bescherming op het werk. Dus of u nu actief bent in olie en gas, pulp en papier, waterbehandeling, scheepvaart, chemische fabrieken of andere industrieën, u kunt het maximale beschermingsniveau voor uw ingesloten ruimten toevoegen.

✔️Hoge normen voor sensorkwaliteit en betrouwbaarheid
✔️Herhaalbare prestaties zonder hinderlijke alarmen - zelfs in de meest extreme omstandigheden
✔️Verwachte levensduur voor sensoren: tot vijf jaar.

Meer informatie
Artikelnummer BWULTRA
Levertijd Direct leverbaar
Merk Honeywell / BW