Facebook Pixel

Prymos - Voertuigen

De enige goedgekeurde innovatieve spray schuimblusser met grootse prestaties in Nederland. Verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Hij is licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, de Prymos gebruiken. Speciaal geschikt voor de auto, boot & camper.
De Prymos Auto, Boot & Camper is geschikt voor de brandklasse: A-B 

• Vorstvrij
• Onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, recyclebaar.
• Geen nevenschade.
• Handig formaat voor in de auto,boot of camper.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €75,-

€ 28,92 € 34,99
Productspecificaties
NIET GESCHIKT VOOR VETBRANDEN

Bij Prymos geen of minimale vervolgschade. Met interval blusmogelijkheden, Handzaam formaat, gepatenteerde dop met speciale veiligheid-strip.

Zeer lange blustijd van ca 26 seconden. Prymos blussers kunnen daarbij ook met onderbreking blussen waardoor het effect nog groter is. De blustijd is gelijk aan een schuimblusser van 6 liter. Het bluseffect zeer effectief vanwege de speciale gepatenteerde spuitkop. Prymos brandblus-spray is foolproof. De sprayvloeistof is makkelijk te reinigen, milieuvriendelijk en 99% biologisch afbreekbaar. Geen gezondheidsrisico als gevolg van inname.

Houdbaarheid van +/- 3 jaar dus geen jaarlijkse keuring noodzakelijk. Praktische werking tot 6 – 8 jaar. Geschikt voor 5A en 21B branden. Een spuitbus blijkt bij panieksituaties door bijna iedereen nog te hanteren. Blust ook onder een schuine hoek.

Meer informatie
Artikelnummer PRSBV
Levertijd Tijdelijk Uitverkocht
Merk Prymos
Brandklasse A-B
Materiaal Aluminium