Facebook Pixel

X-Sense Rookmelderset 2 pack - XS01

Nu in een handige 2 pack geleverd! De XS01 rookmelder is een kwalitatieve, mooie en zeer professionele mini-rookmelder met een batterij die 10 jaar meegaat. Door het zeer grote meetbereik is deze melder geschikt voor o.a. de slaapkamer of het kantoor. Met het meegeleverde montagemateriaal is deze melder zeer gemakkelijk aan het plafond te monteren.

• 10 jaar batterij.
Niet koppelbaar
• EN14604 geschikt.
• ≥ 85 dB.
• Super eenvoudige installatie.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €75,-

Merk: X-Sense
Koppelbaar: Bedraad
Status: Direct leverbaar
€ 33,88 € 40,99
Productspecificaties

Nu in een handige 2 pack! Deze mooie X-Sense rookmelder XS01 heeft een batterij die 10 jaar mee gaat, dus geen vervelende piepjes meer om ze zoveel tijd.

Groot bereik, klein formaat
Deze rookmelder heeft een zeer groot meetbereik en is daarmee geschikt voor (slaap)kamers, vertrekken of kantoorruimtes. Deze melder is daarnaast van een zeer klein formaat (Ø 78mm), waardoor je hem overal onopvallend kunt ophangen. Door zijn mooie design geeft deze rookmelder ook nog eens een uiterst professionele uitstraling.

Eenvoudig monteren
Monteer deze compacte rookmelders eenvoudig tegen het plafond met de meegeleverde montagemateriaal.

Keurmerken
Naast een NEN 14604 hebben deze rookmelders zelfs het prestigieus Duitse TÜV kwaliteitscertificaat. Deze set wordt geleverd met een uitgebreide Nederlandse handleiding.

Meer informatie
Artikelnummer XS01-22
Levertijd Direct leverbaar
Merk X-Sense
Draadloos Koppelbaar Nee
Bedraad Koppelbaar (230 volt) Nee